lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pikavideo

Video kuvattu eilen

Jos haluut skipata alun nauramiset hyppää kohtaan 0:50 ;)


-Suski ja Emma :D

EDIT: Valitettavasti videon laatu on tosi huono, syynä tähän on että parempilaatuisena mun Blogger ei jaksa ladata videoita... Mutta asiaan tulee parannus, kuvataan mahdolliset videot tulevaisuudessa jonkun muun kameralla ja ladataan eri koneelta.

12 kommenttia:

  1. Toi laatu oli kyllä suoraan sanottuna iha paska. Äänetkin kuulu epäselvästi yms. Toivottavasti tätä nykyä alatte tekemään jollain muulla, jonnan kameralla ainakin tuli hyvä :)

    Ulkoasu on hieno ja kivasti toteitettu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo laatu on huono, ja syy siihen on se että blogger ei mulla suostu lataamaan videoita joissa on parempi laatu, ne kai vie liikaa kapasiteettia tms... Täytyy ruveta lataamaan ne videot jollain muulla:) Mut kiva et tykkäät ulkoasusta! :)

      Poista
  2. Teil on tosi tyhmä ruma ärsyttävä blogi... Esitätte aivan liikoja..... Paska video muutenkin laadun takii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Tota noin mä en ymmärrä et miks sä sit luet tätä?? :D Ei kukaan pakota sua siihen jos meiän blogi niin kovasti ärsyttää. Ja kyllä, tiedetään että videon laatu on huono:)

      Poista
  3. no tota en luekkaan tätä...... enkä usko että joku edes lukisi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuitenkin näet sen vaivan että tulet tänne vihaamaasi blogiin ja kommentoit sitä...? :D Ja sille taas ei vaan voi mitään jos kukaan ei tätä lue! :D Sitä mä kyllä epäilen koska tänne tulee yhtä lailla positiivisia kommentteja myös:)

      Poista
    2. Ellei ne kommentit oo teijän kirjoittamia? ::D noh en näe enää vaivaa kommentoida tänne.. ......Niitä negatiivisia tulee teille vain enemmän ja enemmän

      Poista
    3. Ai että me ite kirjotettas näit kommenttei tänne? hahaha jooo tottakai!!! :DD mutjoo jossei kiinnosta, niin ei tarvii jatkossa tulla tänne marisemaan ;) Ja jos sä kerta lähdet täältä niin teitä on ainakin yks vähemmän ;)

      Poista
    4. XDDDDDD voi vitun ano kuka on ees niin säälittävä et ite kirjottais omaan blogiinsa kaikki positiiviset kommentit?
      Jokaisella on omat mielipiteet mistä blogeista tykkää ja mistä ei, mut voisit myös perustella että miks tää on "tyhmä ruma ärsyttävä" ja tuskin tälläkään blogilla ei olisi 18 lukijaa + ilmeisesti anoja jonkun verran, jos tätä ei luettais vai meinaatko et suski emma ja jonna on tehny ite noi käyttäjätkin et kaikki luulee et heil olis 18 lukijaa? ;) vittu valoja päälle pliis

      Poista
  4. Tää teijä blogi on tosi kiva ! :) ootte tosi nättejä kaikki ! :) tykkään kans tosi paljon tost bannerist tosi paljo vaikka se on tosi simppeli, mut sopii tänne tosi hyvin ! :) liityn koneel heti lukijaks ku nyt kännykällä ni en jaksa eea omalle kirjautuu :)

    → norajajenni.blogspot.com ← käykää kurkkaa hehe :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti tosipaljon noista kaikistaaa! :) ja joo käydään kurkkaaa tietty :)

      Poista