lauantai 16. maaliskuuta 2013

I just love you♥

Helouuu! :) Tänää oli kyl tosikiva päivä! Aamul oli ihana tajuta et jeeeee nytton viikonloppu, ja pysty olee ihan rauhas <3 Puolenpäivän aikaa lähin steissille, näin siel Sampan ja mentiin Tuulille. Meil oli kivaa, otettii kuvii, käytii mäkkäris ja sit syötii viel ben&jerryssii, läskeilyy jeee :D 
Matka takas ei mennykkää iha putkee... Mä aattelin mennä Samulin kans samaa matkaa, koska mun perhe oli mun serkun synttäreil siinä lähellä. Bussei ei tullu, ja ne kokoaja meni nenän edestä ja kaikkee tälläst. No, samppa sano sit, et: "Hei, tosson 68, sil pääsee meille, mennää sillä. Mä en kyl oo koskaa menny täl mut kyl tää menee sinne." No, mentii kyytii, ja vähä ihmeteltii et miks siinä luki että se menee latokartanoon. Se bussi lähti, ja ihan väärään suuntaan, ja lopulta jäätiin sitte päätepysäkillä viikissä. Tuli vähä kauhee tilanne. Kummallakaa ei oo hajuu missä ollaan, kello on kaheksan, ihan sikapimeetä ja sairaan kylmä. Mentiin kysyy bussikuskilta, ja se vähän naurahti ja sano, että jos ootte Vantaalle menossa, niin on teillä kyllä aika pitkä matka... Noooo, säätämisen ja jossain pikkusiwassa oottelemisen jälkeen ollaan nyt molemmat turvallisesti kotona, onneks. :)


Rakastan sua <3 :*




Nooomut välil vähä muutaki ku vaa omii pärstäkuvii :) Huomen sunnuntai, oon samulin kaa ja meen treeneihin, ja valmistaudun henkisesti karkkilakkoon ja armottomaan kuntokuuriin ja vikaan jaksoon ;) Kyl se kesä sielt tulee, 77 päivää enää! :)
-Suski

7 kommenttia:

  1. ihana blogi sulla ja toi banneri on super kiva !
    oot myös kaunis (:

    käythän kattoo myös meiän blogin ? :)
    letsgetlostheyy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. kuka noi pusukuvat otti ? :o

    VastaaPoista