lauantai 5. tammikuuta 2013

Viikosta videolla :)

ja hei, nään samppaa maanantaina, ja ajateltiin että tehtäs videopostaus meistä, kuulostaaks hyvältä? Ja mitä asioita haluisistte että kerrotaan meistä siinä? Laittakaa kommenttia! :)
Ps. vastatkaahan tohon kyselyyn reunassa! ;)
-Suski 

6 kommenttia:

  1. voitko vastaaa :( mil riparil ootte ? :)

    VastaaPoista
  2. Jonna on partaharju 2 ja mä oon ortodoksi et en tuu niille samoille ripareille :)

    VastaaPoista
  3. teee vaaa silleee et kerrot perusjutut miten alko, mis tapasitte. sit kysyn viel et ooks kertonu vanhemmilles et seurustelet, jos joo nii miten suhtautu jos et miten luulet suhtautuvan ? millon menitte yhteen? (: ja ota nyt kuviii teistä jos sul ei oo vanhoi! ((: kuinka usein näät sitä?

    VastaaPoista
  4. Ei tosta tosiaankaa saa selvää ku laatu on niin surkea... :( en viittii kattoo niitä edes kokonaa. Harmittaa vaan ku olishan ne kiva kattoo.. Voitko harkita järkkärin ostoa vai olisko Jonnalla järkkäriä? :) kiva blogi teillä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voiei, outoo koska mulla ainakin se näkyy ihan hyvin, vaik webillä onki otettu... Meil on järkkäri mut sen videolaatu on jostain syystä tosihuono, mut seuraavan videon voin ainakin koittaa ottaa sillä, katotaan oisko laatu sitten parempi? :) Ja jonnallakin on järkkäri mut se on sama kun meillä. Ja kiitti! :)

      Poista
    2. Joo no hyvä :)

      Poista