sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Toivepostaus: poikaystävä♥

Nyt, vihdoin tää poikaystäväpostaus jota ootte toivonu, sitä videota ei sitte saatu vielä tehtyä ja samuli lähti rukalle joten en nää sitä tässä vähän aikaan joten teen tän nyt sitten vaikka kahessa osassa, tässä ekassa laitan kuvia ja kerron kaiken mitä nyt tulee mieleen, ja jos haluutte niin tehdään sit joskus myöhemmin samulin kanssa video :)

Samuli ja mä nähtiin ekoja kertoja vuonna 2010, eli sillon kun oltiin vasta kutosella. Tavattiin appariklubissa, se on sellanen HNMKY:n järjestämä klubi, jossa 12-15 vuotiaat nuoret pystyy kouluttautumaan apuohjaajiksi kesän leireille. Pari vuotta me ollaan siellä nyt käyty, ja kyllä mä muistan sampan ihan niiltäkin ajoilta mutten todellakaan tuntenu sitä :D Me tutustuttiin vasta 2012 keväällä, kun appareilla oli viikonloppuleiri, siellä ruvettii puhumaan ja tutustuu edes jotenkuten, mut oikeestaan vasta kesäkuussa, kun oltiin samalla leirillä niin tää juttu lähti silleen kunnolla, mut ei sillon ois arvannu et tää ois välttämättä johtanu näin pitkälle! 
elokuu 2012, ekoja kuvia meistä.
Leirien jälkeen haluttiin alkaa pitämään appareiden kans tiiviimmin yhteyttä ja järjestettiin varmaan joka viikko jonkunlaisii meetingejä. Samuli asu tohon aikaan vielä Riihimäellä, mutta elokuussa se muutti Vantaalle, joka oli ihan sikahyvä juttu, sille ei tää välttämättä ois tällästä jos Samuli asuis riksussa :D No, sit alko koulut ja tuli syksy, mut jatkettiin silti yhteydenpitoo vaik vapaa-aika väheni. Alettiin viettää aikaa nelisteen, minä, Samppa, Tuuli ja Jaska. Vietettiin monii iltoja yhessä ja alettiin käydä yökyläs toistemme luona. "Siit se sitte vähitellen lähti." Monet viikonloput meni Samulin perheen asuntovaunussa, sen kainalossa nauraen ja vaa ollen. 

 Me alettiin seurustelee virallisesti 25.12. :) Sit tuli uusvuos ja mulla oli kauheet vaikeudet päästä Sampalle, mutta lopulta pääsin ja oli tosikiva uusvuos, ja vuodenvaihteessa pussattiin ekan kerran. Alettiin uudenvuoden jälkeen viettää enemmän aikaa ihan kahestaan ja ollaan lähennytty senkin jälkeen tosipaljon, ja meil on ihan sikakivaa yhessä, ja tää on ihan täydellistä, niin kornilt ku se kuulostaaki :D

 Nähään noin 2-3 kertaa viikossa (tietysti on poikkeuksiin, esim. nyt kun samppa on rukalla viikon...)Se kuulostaa kauheen vähäseltä, ja niin se onki, mutta kun toinen asuu Helsingissä ja toinen Vantaalla, ja mikään bussi ei kulje tätä välimatkaa mitenkään järkevästi ja matkoihin menee tunti suuntaansa (steissin kautta on pakko mennä...) ja meil molemmilla on kuitenki harrastuksia ja kavereita, niin ei pystytä näkemään jokapäivä. Mut sillon ku ollaan kahestaan, niin ollaan meillä tai Sampalla, katellaan leffoja, nauretaan, pelataan, halaillaan ja pussaillaan ja vaa ollaan :) Meijän molempien vanhemmat tietää tästä, ja Sampan vanhemmat suhtautuu tosihyvin, munkin iskä suhtautuu ihan hyvin, äiti ei niinkää hyvin, mut sille ei voi mitään, eiköhän sekin lepy sit ajan myötä. 
hahah tuuli tykkää muokata kuvia :D
Niijja tää suhde ei todellakaan oo sellanen teinisuhde, et otetaan vaa joku ihan kiva poika jonka kans ollaan sen verran ku huvittaa ja ollaan yhessä vaan sen takia koska se on hienoo ja ei haluu olla sinkku. Tää on oikeesti tosi vakava juttu meille molemmille ja tiedetään, et ollaan valmiita tekemään paljon sen eteen että tää kestää. Sitä sanotaan että teinisuhteet ei kestä, mutta ehkä me sit ollaan poikkeus :) Ja joo, me ollaan tosi nuoria ja tää suhde joutuu varmana kokemaan kaikenlaista mut uskon kyl että ollaan niin vahvoja että kestetään. 
Samuli on ihana ja maailman paras, tosisöötti ja hauska, osaa ottaa muut huomioon ja tuoksuu maailman parhaalta ikinä!Meil on siis ihan kohta kuukaus täynnä, mutta samppa on viel sillonkin rukalla, joten ei sitä päästä silleen juhlimaan :/ Tää ikävä on ihan kamalaa, mut nähään jo viikon päästä taas :) Rakastan sua muru, ikävä! 

Sellasta :) Mitäs tykkäsitte, laittakaa kommenttia! Ja jos haluutte kysyy jotain, niin vastaan tosi mielelläni, laittakaa vaan kommenttia, ja jos tulee tosipaljon kaikkii kysymyksiä niin voin tehä niistä ihan oman postauksen! :) Sori kun tuli näin paljon tekstiä, toivottavasti jaksoitte lukea!
-Suski :)

13 kommenttia:

  1. miks äitis ei suhtaudu nii hyvi ? tai mist luulet et johtuu ?
    olisitko valmis menettää neitsyytes sampalle ? millon ?
    millon ja miten kerroit vanhemmilles ?
    aaaaaw söpöi ootte !! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eks aio vastaa toho kommenttii vai vastaaks videol ? :(

      Poista
    2. nojoo, voin vastata tähän näinkin :)
      Mun äiti ei suhtaudu hyvin koska ollaan kuulemma viel liian nuoria tekemään kaikkee mitä ollaan tehty, ja se veti pultit siitä, ja ei sit oo suhtautunu sen jälkee kauhee hyvin... Siitä mä luulen et se johtuu.
      Oon valmis kyllä sitten joskus ku ollaan vähän vanhempia :)
      Ja iskä tuli kysyy mulle yks ilta että ollaanko me sampan kaa virallinen pari, ja ku sanoin joo niin se sai tietää sillail ja äiti sai tietää sit iskän ja facebookin kautta, ja se suuttu sit siitä ku en ollu kertonu sille f2f... :D Ja kerroin niille joskus 10 päivää sitte :D

      Poista
    3. ootte liian nuorii tekee kaikkee mitä ootte tehny, eli mitä se meinaa? (;
      hassuu luulis yleensä et isät vetäis hernee nenää noist jutuist :D

      Poista
    4. nosiis pussailust ja jäljist se oli tosivihane :D niinno mustki oli tosioutoo et iskä vaa chillaa ja äiti raivoo :D

      Poista
  2. oijoi ku ihana postaus!!!! (: tee joskus sampan? kaa yhes video jos vaik kerrotte toistenne parhaat puolet ja huonot puolet ja PUSSAATTE LIVEN SIIN VIDEOL :D oon ihan inlove-näist rakkauspostauksist (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) jajooo niimme ollaan aateltukki et tehään se video sitte kun se tulee rukalt :) mutjoo kiva jos tykkäsit! :)

      Poista
  3. miten sä voit olla varma et teijän suhde tulee kestää? ootte ollu kuukauden yhes....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinno eihä sitä varma voi ollakkaaaan, mut näin me ainaki aatellaan :)

      Poista
    2. Ei tarvii olla niin negatiivinen, musta tuntuu et tää meiän juttu kestää
      -Samppa

      Poista
  4. Miks täällä arvioidaan kaikkia niin pahalla tavalle. Tunnen molemmat ja on tosi kiva pari. Tykkää toisista ihan aidosti ja sen näkee kun on kaveripiirissä mukana. Ei tarvii tulla arvioimaan toisten suhteista mitään jos ei tiedä tyypeistä yhtään mitään.
    -Ruth

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooo tää on välil tälläst, ei tälle voi mitää ja ei se nyt silleen haittaa jos ei välitä muide mielipiteist. Mutjoo kiiitti kommentist ruth! <3

      Poista
  5. Hei salee nään tän vast nyt?!? Thanks to Ruth :D yää alan koht vollottaa tääl yksi... Mutjoo ootte tosi sööttei ja oon kyl kertonu jo tsiljoona kertaa sen mut oon oikeest ilone teiä puolest :) <3 ja tottakai se tulee kestää tai potkin teilt päät irti... Ainaki melkee ;)
    ~Tuuli

    VastaaPoista