keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Italiaan 16.6!!

Moi! Hahah oon ihan sikatäpinöissäni, nimittäin ylihuomisen ylihuomenna mä oon tähän aikaan jo Rooman lentokentällä, tai jo ehkä matkalla hotelliin! Me ollaan siis lähössä Italiaan, sunnuntaina lähtee kone 7.15 Helsinki-Vantaan lentokentältä, meillä on välilasku Amsterdamissa ja sieltä mennään sit Roomaan :)


 Meijän eka hotelli on ihan Rooman keskustassa, ainakin kuvien perusteella sikahieno ja saanu tosihyvät arvostelutkin :) (ja jos katotte tarkkaan tota ylhäällä olevaa kuvaa niin siel näkyy colosseum;) )
 Roomassa ollaan kaks päivää, jonka jälkeen lähetään ajamaan hiljalleen Toscanaan päin. Vietetään todennäkösesti pari päivää näis kuvissa olevalla sikaupeella camping-alueella, jos on tosi ihana ranta ja kaikkee kivaaaaa :)

 Aijotaan myös käydä tuolla Saturniassa, joka on ehkä maailman upein kylpylä...



Sitten me ajetaan Firenzeen, jossa asuu yks meijän tuttu, ja ollaan siel pari päivää :)  
Me ollaan siis reissussa kaks viikkoa, ja eka viikko menee perheen kesken roomassa jne. Koko toinen viikko vietetään meijän perhetuttujen kanssa tuol huvilassa joka vuokrattiin, se on ihan jär-kyt-tä-vän upee, siin on noin 200 neliötä ja kaks kerrosta, se on sisustettu tosi ihanasti, ja siin on iso yksityinen uima-allas! :) 

APUAAA en malta oottaa...!!!!! 
-Suski :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti