maanantai 27. toukokuuta 2013

Päivitystä

Long time no see! Tajusin just, et mun viime postauksen pvm taitaa olla 11.5. ... Eikä sillonkaan ollu mitään kuvia tai sellast kivaa :D Jotenki ei oo vaan tullu mieleen kirjotella mitään! Onneks täs on nää kaks muuta murusta jotka on kuitenki pitäny blogiaktiivisuutta yllä :)
Kuvat on nyt aika sekalaisia, mut on neki parempia ku ei mitään!


super artistic asukuvaa :D

Siin oli vähän ostoksia Gina Tricotista viime viikolta, kesäsiä vaatteita on jo tullu osteltua... ;) Ostin pari päivää sit myös ihanan mekon H&M:stä, mut valkosena. Ihanaa et on kesäkausi vaatteiski jo!



Viikonloppuna käytiin juhlimassa mun siskon kummitädin synttäreitä, ja siis ruoka oli taivaallista... <3 Niin hyvää oikeesti :)





Ja viel vähä ruokakuvia, syötiin tänään feta-avokadosalaattia ja paistettuu lohta ja oli niin hienoa niin hienoa et ikuistin sen sit tänne. :D Mutta siis tosiaan, tänään alko tet ja siis kaikenkaikkiaan ihan mukava päivä oli. Ite oon Musiikkitalolla, eli hommaan kuulu lähinnä arkistokaappien järjestämistä ja sen sellasta :D Mut pidemmittä puheitta; nauttikaa viimeisestä kouluviikosta ne joilla se nyt jo on, kyl se nopeesti menee!! Heips xx

-emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti