sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Uus alku

Heippa! :) Nyt on ollu vähän taukoa postaamisesta, kun toi kuvatila tuli ihan täyteen ja sen poistamises oli ongelmia. Aateltiin Jonnan kanssa sitten, että ihansama, poistetaan samalla kaikki kuvat, tehään uus ulkoasu ja parempi banneri ja poistetaan kaikki postaukset. Koko sunnuntaiaamupäivä me sitä väännettiin, mutta ainakin mä oon nyt tähän tyytyväinen! Ihanaa kun saa taas ladattua kuvia ihan sydämensä kyllyydestä ja postailla teille ihan mielin määrin :)
 Torstaina meidän koulu täytti 10v ja sen kunniaks järjestettiin isot juhlat. Niihin oikeesti panostettiin, valot, koristeet, esitykset, buffetti ja taidenäyttely, kaikki oli tosi hienoo! :) Esiinnyttiin myös meijän musaliikkaryhmän kanssa siellä, ja oli tosi kivaa, nautin ihan täysillä ja hyvin se meni, saatiin paljon hyvää palautetta!


 Asu: 
Toppi: Lindex
Villatakki:Seppälä
Hame:Topshop 
Kengät:Dinsko





Viikonloppu on menny tosi kivasti, lauantaina lähin auttamaan mun kavereita stadiin, kun ne kuvas sellasta alkoholinvastasta videota jonka ne sitten esittää joskus. Se oli tosikivaa, meil oli hauskaa mutta kuvaaminen oli tooooosi hidasta, ja oltiin varmaankin puoltoista tuntia siellä ulkona, kaheksan astetta pakkasta ja viimesen tunnin aikana en tuntenu mun varpaita ollenkaan, ei oo ikinä ollu nii kylmä jaloista :D Sieltä lähettiin sitten bussilla Emman kanssa ja tulin kotiin lukemaan matikankokeeseen. Illalla mentiin kattomaan Jonnan kaa Twilight, kuvat unohtu :( Oli kyl hyvä leffa, suosittelen! Sieltä menin vielä Jonnalle yöks, ja nyt tulin kotiin ja harjottelen kokeisiin ja sit treeneihin :) 
Kivaa viikkoo lukijat!
-Suski
ps. sori, tuli aik pajo tekstii...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti