perjantai 2. elokuuta 2013

Erikoispostaus - Getting ready...

...konffista varten! Eli 4.8. päästään minä ja Jonna ripille ;) Päätin tehä vähän tavallisista postauksista poikkeavan jutun tällä kertaa. Kauneuspainotteisen, ei oikeen mistään muusta nyt tällä kertaa ku meikistä/hiuksista tms.
   


 Eli tää päivä meni mulla aikalailla chillaten (meiän oli tarkotus nähä riparin tyttöjen kans, mut mä vielä tosi flunssasena aattelin että on parempi toipua viel tää päivä, etten sunnuntaina oo kipee!), kunnes sit innostuin testailemaan vähän et minkälaisen meikin ja hiukset teen sunnuntaina! 
Ja sit tietty aattelin et siitä saattais saada ihan kivan postauksen, ja mietin et olis tosi kiva jos jaksasitte kommentoida omia lemppareita näistä parista eri vaihtoehdoista :)



Tässä nyt nää kaks silmämeikkiä joita testasin, valitettavasti niiden ero ei erotu melkeen ollenkaan näist kuvista... No mut ideana on että ylempi on tehty vähän vaaleammilla ja luonnollisemmilla sävyillä, käytin nudea, vaaleanpunasta ja sellasta luumuun vivahtavaa jännää :D Rajauksen tein suht himmeäksi, ja muutenkin tän lookin idea oli olla aika luonnollinen ja pehmeä. 



Toinen meikki oli tarkotus tehä vähän tummemmaks ja käytinki siihen vähä ronskimmalla kädellä tummanruskeeta ja rajauksen tein mustalla eyeliner-tussilla aika vahvaks. Harmi vaan oikeesti ettei näiden kahen meikin ero näy tässä nyt melkeen ollenkaan...! :/ Ite kuitenki tykkään näistä kummastakin, mitä mieltä te ootte?


Kampaukseks oon aatellu et haluun jonkinlaisen rennon nutturan, koitin sitä parin eri hiuskorun vai mitä kukkia noi nyt on, kanssa ja ilman. What do you think? :)


esimakua asusta




Tää oliki sit tässä, vähä erilainen postaus tosiaan, mitä pidätte? Vähän ehkä paljon tuli tätä "uu 

kommentoikaa mitä tykkäätte"-juttua mut toisaalta ois tosi kiva oikeesti kuulla teilt mielipiteitä :) Mut mä meen nyt syömään, hyvää viikonloppuu kaikki!  
-Emma


6 kommenttia:

  1. Mä tykkään Emma ihan sikana tost tummemmast silmämeikist!!! ♥ kohta nähäääääään!! :*

    VastaaPoista
  2. Toi alempi silmä meikki ja toi upee nuttura ton koristekukan kaa:)

    VastaaPoista
  3. Wautsi vähä oot taitava laittaa hiuksii:3 Mä laittaisin vaa ton pienen hiuskoristeen ja meikeist kumpi tahansa käy, kantsii laittaa se jota käytät harvemmin (siis meikki) :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! <3 Ja hei hyvä neuvo kiitti siitäkin :D

      Poista